Nieuws

Advocaten en hun gezinnen zetten beste beentje voor tijdens Advocatenrun 2018

Op zondag 3 juni vond in en rond het Koloniënpaleis naar jaarlijkse gewoonte de zonovergoten Advocatenrun, georganiseerd door de Orde van Vlaamse Balies, plaats. Ook Advocatennet tekende present en filmde bovenstaande beelden.

Zo’n vierhonderd advocaten toonden zich samen met hun gezinnen van hun sportiefste kant op de 5km of de 12km. Ook kantoren konden zich collectief inschrijven en zo de uitdaging met hun confraters aangaan. Zo ging advocatenkantoor FLINN naar huis met de medaille op de 5km en kaapte advocatenkantoor LMDS de prijs weg op de 12km. Daarnaast was er ook gedacht aan de kinderen: zij konden hun benen uitgooien op de kidsrun.

Wie moe gelopen was, kon genieten van de vele randactiviteiten. Voor de kleinsten werd onder andere grime en een springkasteel voorzien. Enkele tientallen jongeren leerden eveneens de kneepjes van het circusvak tijdens de circusworkshop. Wie zich liever niet aan deze capriolen wilde wagen, kon deelnemen aan de Warande-wandeling of een Nordic walking-tocht.

Alle uitslagen van de run vindt u hier.

Bent u benieuwd naar beelden van de dag? Cicero LawPack maakte een fotoreportage, die u hier kunt bekijken.

 

Opmerking plaatsen

X