Algemeen Bedrijfsjuristen Nieuws

IBJ focust op zijn leden

Het IBJ (Instituut voor Bedrijfsjuristen) organiseerde op 28 maart 2017 de eerste besloten Day of the Practice: “een mix van workshops gericht op de dagelijkse praktijk van de bedrijfsjurist”. Alle Practice Groups, Legal Tech en specifieke onderwerpen zoals compliance, paralegals en legal management kwamen aan bod.

Het IBJ gelooft er sterk in dat de PG’s de motor van dynamiek en innovatie zijn van het Instituut en ziet graag zijn leden bij elkaar komen onder de stolp van deze confidentialiteit om best practices te delen en te spreken over dagdagelijkse problematieken. Samen in besloten kring debatteren en zoeken naar oplossingen en nieuwe opportuniteiten.

Deze dag was een dag ‘van en voor de leden’ en was ongetwijfeld een succes, gelet op de grote opkomst! Dat belooft voor de toekomst! De Day of the Practice heeft de zin bij de IBJ-leden opgewekt om deel uit te maken van een of meerdere Practice Groups.
“De dynamiek binnen deze practice groups zal nu nog meer toenemen. Dit leidt dan weer tot nieuwe sterke meerwaarden voor de leden”, aldus een trotse directeur generaal Deklerck.

Op naar de volgende editie!

Het Instituut voor Bedrijfsjuristen (IBJ)

Bekijk bovenaan het artikel ook zeker het sfeerverslag van de Day of the Practice. Op de website van IBJ vindt u andere boeiende interviews met leden van het IBJ en gastsprekers op de Day of the Practice.

Opmerking plaatsen

X