Over ons

Jubel is gespecialiseerd in juridisch nieuws van, voor en over advocaten, fiscalisten, juristen, notarissen, gerechtsdeurwaarders, paralegals, magistraten, rechtenstudenten… Op Jubel verschijnen dagelijks juridisch actuele bijdragen over alle aspecten van het recht in België. Om die reden is Jubel een onmisbare hulp voor wie op de hoogte wil blijven van de juridische wereld en het Belgisch recht.

Jubel is een initiatief van KnopsPublishing en is een hedendaags, innovatief antwoord op de traditionele juridische publicaties.

KnopsPublishing is innovatieve uitgever voor de fiscale, financiële en juridische professional.
Tot haar overige uitgaveconcepten behoren ondermeer:

Mijnwetboek.be

Op Mijnwetboek.be kunt u als juridische professional verschillende (e-)books publiceren, kopen en/of verkopen. Daarnaast kunt u zich inschrijven voor juridische opleidingen. 

Mijnwetboek.be maakt gepersonaliseerde wetboeken op maat. Ook eigen publicaties van KnopsPublishing zoals Today’s Lawyer en Tijdschrift Notarieel Management zijn terug te vinden op de website. Mijnwetboek.be is viertalig en staat ook open voor kennisgeving over derdenpublicaties.

Advocatennet.be

Advocatennet.be en Avocatsnet.be is uw nieuwskanaal voor de juridische wereld. Videoreportages over belangrijke evenementen, interviews met prominente sprekers: de filmploeg is er steeds bij om alles vast te leggen. Ook uw expertise in de kijker? Wij zorgen ervoor.

Knowlex.be

Werk slimmer met de kennis op uw kantoor!

Voor intellectuele beroepen is kennis een kritische succesfactor. Knowlex helpt u uw kennis op een eenvoudige en snelle manier te beheren, beschermen en delen, zodat u en uw team efficiënter kunnen werken.

Door de sterke samenhang van al onze kanalen is KnopsPublishing uitgegroeid tot dé partner bij uitstek in online communicatie voor juridische beroepen.
KnopsPublishing weet wat u  en uw kantoor onderscheidt in een snel evoluerende markt. Contacteer ons, wij bekommeren ons over uw noden!

[tawkto]

X